Centrum voor complementaire alternatieve geneeskunde geneeswijzen en behandeling genezing chronische ziekten

Huidig pad: Home

Ervaringen van patiënten van Anneke Root

"Anneke's alerte geestelijke rust gecombineerd met actief en accuraat advies tijdens het consult geeft vertrouwen,  het gevoel dat je gehoord wordt en de gezondheidsproblemen serieus en holistisch benaderd worden.
De Ayurvedische behandeling van Anneke is helend op meer niveaus, beslist heel fijn ook. Daarmee is de kennis en de praktijk van Anneke in alle opzichten een geheel, zeer aan te raden voor mensen die weer op het juiste pad (van hun gezondheid) willen komen."
 
C.P., 1-9-2010

"In de behandeling door Anneke ervaar ik  een helende kracht. Het werkt activerend op mijn zintuigen om mijn eigen helend vermogen toe te laten.   Haar handen weten en bereiken diepe lagen. Haar kennis en inzicht blijft dienstbaar aan wat ze op het moment van behandelen ontmoet. Anneke geeft ruimte om te delen wat er gebeurt en laat dat ook helemaal vrij, dat voelt veilig."

Mw. L.D., 13-7-2010

"Ik ben zo positief over Anneke Root, dat ik dit voor de buitenwacht een beetje moet zien te vertalen zodat het geloofwaardig overkomt."

Hr. R.B., 5-8-2010

"Voor je totale ontspanning en het soepel maken van je spieren en de gewrichten zijn de olien gecombineerd met de ayurvedische massage een perfecte  combinatie. Na een behandeling die 2 uur duurt, waarbij elke spier en gewricht aan de voor en achterkant aan bod komt verlaat je ontspannen en vol energie de afspraak. Ik stond er in het begin sceptisch tegenover maar het is nu een vaste maandelijkse behandeling geworden."

Hr. S.D., 28-7-2010

Terug naar top


Centrum voor complementaire alternatieve geneeskunde geneeswijzen en behandeling genezing chronische ziekten