Centrum voor complementaire alternatieve geneeskunde geneeswijzen en behandeling genezing chronische ziekten

Huidig pad: Home

Medische check-ups

Wij zijn ervan overtuigd dat als ieder mens periodiek volgens onze filosofie een lichamelijk onderzoek ondergaat, dit een enorme verbetering kan opleveren voor het welzijn en de gezondheid op de langere termijn. Dit zal tevens een positief effect hebben op de zorgkosten, waar uiteraard iedereen bij gebaat is.

Over het algemeen wordt preventief onderhoud aan machines in productielijnen en aan onze auto als vanzelfsprekend ervaren, maar wanneer het gaat om het meest waardevolle bezit van de mens, ons lichaam, lijkt het een stuk minder vanzelfsprekend.

Ons centrum biedt u de mogelijkheid om diverse soorten check-ups te ondergaan. Afhankelijk van de vraagstelling adviseren wij u welke check-up het beste bij u past. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het gehalte aan vitaminen, mineralen, biochemie (cholesterol, lp(a), homocysteine, etc.), hematologie (rode, witte bloedcellen, etc.), hormonen (Oestrogeen, Progesteron, Testosteron, Groeihormoon, DHEA-s, Cortisol, Schildklier, menopause, etc.), vetzuren en aminozuren bepalen. Tot de mogelijkheden behoren ook een ECG in rust of met inspanning (hartfilmpje), het testen op allergieën en het echografie van diverse organen, zoals hart, bloedvaten, vaatleeftijd, lever, galblaas, nieren, pancreas, milt, bijnieren, borsten, baarmoeder, eierstokken , blaas, prostaat, schildklier en dikke darm met behulp van een echo.

Na een check-up krijgt u een rapport met daarin de bevindingen en adviezen. Het rapport wordt met u besproken door uw behandaar. Vanzelfsprekend worden alle gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend aan u persoonlijk verstrekt.

 

Terug naar top


Centrum voor complementaire alternatieve geneeskunde geneeswijzen en behandeling genezing chronische ziekten